Суперзвездата на леката атлетика Юсейн Болт ще бяга за Ямайка в щафетата

...
Суперзвездата на леката атлетика Юсейн Болт ще бяга за Ямайка в щафетата
Коментари Харесай

Болт ще бяга с контузия в щафетата

Суперзвездата на леката атлетика Юсейн Болт ще бяга за Ямайка в щафетата на 4х100 метра на международното състезание в Лондон, макар че има лека травма и усеща болежка.

" Чувствам, че сме подготвен. Винаги съм взел участие с горделивост в щафетата. Ще забележим на какво са способни момчетата. Като цяло имам лека болежка, само че не е такава, с която да не може да се оправи един масаж.

Отнасям се умерено към тази травма. Щастлив съм да бъда в Лондон и с неспокойствие чакам щафетата ", разяснява Болт пред " Ройтерс ".

Йохан Блейк е другият умел играч от щафетата на Ямайка, който ще вземе присъединяване на 4 по 100 метра. Щафетното тичане при мъжете ще се организира на 12 август.

Припомняме, че в събота Юсейн Болт се окичи с бронзов орден в последния спринт на 100 метра в кариерата си. Победител стана американецът Джъстин Гатлин, а втори финишира Крисчън Колумън, също от Съединени американски щати.

Новият международен първенец падна и се поклони пред Болт, който разгласи отричане с края на това международно състезание. Иначе времената не бяха кой знае какви. Гатлин пресече след 9.92 секунди, Коулмън записа 9.94, а Болт остана с 9.95.

Дали ямайската легенда за приключи блестящата си кариера с успех, ще разберем в събота вечер.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР